Primeres passes amb la CÀTix

Pels usuaris novells cal tenir en compte que no cal instal·lar la CÀTix per poder-ne disfrutar plenament. Per tant el més fàcil és engegar lordinador amb la memòria USB o el DVD de la CÀTix posat. Si convé podeu engegar lordinador, posar el DVD, aturar-lo i tornar-lo a engegar amb el DVD posat.

En els ordinadors moderns podem accedir al menú de dispositius dengegada per escollir el dispositiu des del que volem engegar lordinador prement la tecla ESC, F8, F9, F11, F2 o altres (consulteu el manual de lordinador). Si no tenim aquest menú hem dutilitzar la BIOS. Normalment els ordinadors engeguen primer des del DVD, però si no sengega la CÀTix i sinicia des del disc dur directament, podeu canviar lordre dengegada tal com sexplica a preguntes més freqüents.

Els programes més importants estan a la pestanya preferits del kickoff. A més tenim pestanyes per la resta daplicacions, dispositius de lordinador, programes usats recentment i per aturar la màquina.

Per accedir als dispositius de lordinador podeu utilitzar les icones que automàticament es creen a lescriptori, permeten laccés ràpid a particions de disc dur, disquets, CD-ROM, DVD, gravadores, escànners, televisió i vídeo.

Hi ha molt programes, no cal aprendre-ho tot de cop. A mesura que els utilitzeu en sabreu cada cop més.